Eerste keer boksen? Boek een "Gratis Proefles"

Bokszaktraining en Kickboksen bij Elevation Boxing Utrecht

Be the Best
You Can Be

Where grit meets rhythm and every punch carves the path to your peak fitness.

Logo Elevation Boxing Utrecht

Box by ELEvation

Welkom bij Box by Elevation, in het hart van Utrecht. Geïnspireerd door concepten van de allergrootste boksscholen wereldwijd, herdefiniëren wij de essentie van een boksschool. Door vooruitstrevende trainingstechnieken en deskundige trainers samen te brengen in een speciale boksruimte, hier zetten we de norm op het gebied van fitness en welzijn. Of je nu een beginnende of ervaren bokser bent, of je interesse nu uitgaat naar bokszaktraining of kickboksen, Box by Elevation is dé plek om je vaardigheden aan te scherpen en tegelijk ontzettend fit te worden.

sweat box

HIIT-workout met dynamische bokszakoefeningen die zijn ontworpen om je spieren te prikkelen en je flink te laten zweten. Verhoog je fitnessniveau terwijl je je door intense rondes heen slaat en er met elke sessie sterker en energieker uitkomt.

Strength Box

Ontketen je kracht terwijl je afwisselend bokszak drills en spierversterkende oefeningen doet. Zo creëer je een sterk lichaam en een onverslaanbare geest met elke energieke les.

kick box

Til je training naar een hoger niveau met de kracht van trappen en stoten. Vorm je lichaam tot dat van een ware krijger terwijl je trap- en stoottechnieken toepast, ronde na ronde vol adrenaline.

THE BODY BUILDER​

Een dynamische workout-ervaring met afwisselende en effectieve krachtoefeningen met behulp van kettlebells, dumbbells en barbells. We leggen de focus op het vormgeven en opbouwen van spieren waardoor je op weg bent naar een slanker en sterker lichaam.

Unleash

Bij Elevation Boxing herdefiniëren we de traditionele ervaring van een boksschool. Onze visie is om een ruimte te creëren waar men in een prettige en veilige omgeving kunnen werken aan hun bokstechnieken zonder daarvoor hoeven te sparren. We richten ons op de kracht en discipline van boksen en maken het toegankelijk, veilig en leuk voor iedereen.

Ontdek een verscheidenheid aan lessen die ontworpen zijn om je uit te dagen en te inspireren, elk afgestemd op verschillende fitnessdoelen en intensiteitsniveaus. Van energieke cardiosessies tot workouts om kracht op te bouwen, onze lessen zijn geschikt voor iedereen die zijn fitnessniveau wil verhogen.

Doe met ons mee en verhoog niet alleen je fysieke kracht, maar word ook mentaal sterker. Elke training is een stap richting het worden van de beste versie van jezelf.”

Kickstart Session to box

Doe mee aan onze Kickstart Sessie voor maar €19, waar we je de basis van het boksen ontdekt in één krachtige sessie. Het is je eerste stap om de kunst van het boksen onder de knie te krijgen en te beginnen aan een geweldige fitness reis.

Step into your strength at Elevation Boxing – Where every hit is a step towards greatness.

Visit Us

OPENING HOURS

Join The club

Sign up for ringside updates and we’ll keep you in the loop on all our gym happenings and special events!

nl_NL