Eerste keer boksen? Boek een "Gratis Proefles"

lesrooster

Boek je Power Hour – Ontdek vandaag nog jouw perfecte les!

lesrooster

Bekijk ons schema om een les te kiezen die bij jouw doelen en tijdschema past. Van de energieke ‘Sweat Box’ tot de gefocuste finesse van ‘Kick Box’, elke sessie is ontworpen om uit te dagen en te verbeteren. Onze lessen bestaan uitsluitend uit bokszak trainingen, zodat iedereen in een veilige omgeving kan sporten. Geïnteresseerde beginners kunnen beginnen met onze Kickstart Sessie – een geweldige manier om de basis van het boksen te leren voor maar €19, zonder verdere verplichtingen. Of je nu net begint met boksen of een doorgewinterde bokser bent, ons schema is geschikt voor iedereen en biedt een gastvrije community en een pad naar uitmuntende fitness. Reserveer vandaag nog je plek en kom naar Elevation Boxing, waar elke stoot een nieuwe piek in je fitnessreis betekent.

sweat box

HIIT-workout met dynamische bokszakoefeningen die zijn ontworpen om je spieren te prikkelen en je flink te laten zweten. Verhoog je fitnessniveau terwijl je je door intense rondes heen slaat en er met elke sessie sterker en energieker uitkomt.

Strength Box

Ontketen je kracht terwijl je afwisselend bokszak drills en spierversterkende oefeningen doet. Zo creëer je een sterk lichaam en een onverslaanbare geest met elke energieke les.

kick box

Til je training naar een hoger niveau met de kracht van trappen en stoten. Vorm je lichaam tot dat van een ware krijger terwijl je trap- en stoottechnieken toepast, ronde na ronde vol adrenaline.

THE BODY BUILDER​

Een dynamische workout-ervaring met afwisselende en effectieve krachtoefeningen met behulp van kettlebells, dumbbells en barbells. We leggen de focus op het vormgeven en opbouwen van spieren waardoor je op weg bent naar een slanker en sterker lichaam.

Kickstart Session to box

Doe mee aan onze Kickstart Sessie voor maar €19, waar we je de basis van het boksen ontdekt in één krachtige sessie. Het is je eerste stap om de kunst van het boksen onder de knie te krijgen en te beginnen aan een geweldige fitness reis.

Step into your strength at Elevation Boxing – Where every hit is a step towards greatness.

Visit Us

OPENING HOURS

Join The club

Sign up for ringside updates and we’ll keep you in the loop on all our gym happenings and special events!

nl_NL