Eerste keer boksen? Boek een "Gratis Proefles"

onze lessen

veilig, leuk en energiek

step into elevation boxing

Ons aanbod bestaat uit de calorieverbrandende ‘Sweat Box’, de krachtversterkende ‘Strength Box’, de techniekgedreven ‘Kick Box’ en de body shaping ‘The Body Builder’. Onze sessies zijn gemaakt met het oog op veiligheid en plezier en beloven een energiestoot, we moedigen je aan om fitter te worden en je door de les heen te slaan. Doe mee en voel de kracht die binnen in je zit en verlaat elke les met een voldaan gevoel en een glimlach.

Sweat box

Intense Cardio Burn

Sweat box

 

Onze Sweat Box-les is een krachtpatser van een workout, waarin HIIT perfect gecombineerd wordt met dynamische boksoefeningen die elke spiergroep aanpakken. Voel de intensiteit bij elke stoot, waardoor je uithoudingsvermogen toeneemt en je stressniveau daalt. Hier kom je om je fitnessroutine in vuur en vlam te zetten. Je zult je niet alleen drijfnat de deur uitgaan, maar ook vastberaden en klaar om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

strength box

boxing meets lifting

strength box

Vergroot je kracht en uithoudingsvermogen met onze Strength Box lessen, waar het ritme van boksen samenkomt met de uitdagingen van kettlebell en andere kracht oefeningen. Doorloop een reeks rigoureuze bokszaktrainingen om je behendigheid en coördinatie aan te scherpen en stap dan over op kettlebell- en lichaamsgewicht oefeningen om spieren te vormen en functionele kracht op te bouwen. Het is een workout die is ontworpen om je fysieke grenzen sessie na sessie te testen en te verbeteren.

Kickbox

Dynamic Combat Training

Kickbox

Doe mee aan onze kickboks training, een perfecte storm van energie en precisie, waar de kunst van het kickboksen zich vermengt met hoge intensiteit training. Elke trap en stoot is een stap in de richting van een betere versie van jezelf. Voel de drang naar vooruitgang in elke ronde, waarbij je niet alleen spieren en uithoudingsvermogen opbouwt, maar ook de onstuitbare mindset van een vechter creëert.

the body builder

Pure Sculpting Session

the body builder

Bekijk fitness op een geheel nieuwe manier met onze BodyBuilder sessie. Met behulp van Kettlebells, Dumbbells, Elastieke banden en lichaamsgewicht pakken we elke spier aan voor een sterker, strakker lichaam. De snelle maar effectieve bewegingen in onze sessies zijn erop gericht om het beste uit jezelf te halen, wat leidt tot een sterkere, meer gedefinieerde jij. Door kettlebell technieken onder de knie te krijgen, vorm je niet alleen je lichaam, maar bouw je ook uithoudingsvermogen en kracht op.

Kickstart Session to box

Doe mee aan onze Kickstart Sessie voor maar €19, waar we je de basis van het boksen ontdekt in één krachtige sessie. Het is je eerste stap om de kunst van het boksen onder de knie te krijgen en te beginnen aan een geweldige fitness reis.

Step into your strength at Elevation Boxing – Where every hit is a step towards greatness.

Visit Us

OPENING HOURS

Join The club

Sign up for ringside updates and we’ll keep you in the loop on all our gym happenings and special events!

nl_NL