Eerste keer boksen? Boek een "Gratis Proefles"

the story behind

veilig, leuk en energiek

no contact

Bij Elevation Boxing hebben we een geheel nieuw concept bedacht in een ruimte waar iedereen de rauwe energie van het boksen kan ervaren, in een gastvrije en prettige omgeving. Wij geloven in de kracht van stoten en trappen, niet alleen als middel om fit te worden, maar ook als een bron om vertrouwen op te bouwen en zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

We zijn afgestapt van sparring en richten ons alleen nog maar op zaktrainingen, zodat er een veilige ruimte is waar je kunt zweten, lachen en je grenzen kunt verleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een blauw oog of gekneusde ribben. Onze lessen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn, zodat je alles kunt geven in een gecontroleerde, energieke omgeving.

Onze vier kenmerkende lessen – elk met zijn eigen unieke intensiteit en focus – bieden voor ieder wat wils. Sweat Box’ laat je hartslag stijgen met een intensieve boks sessie, ‘Strength Box’ daagt je uit met een combinatie van kettlebell oefeningen en boks combinaties, ‘Kick Box’ Trap en stoot je jezelf fit en ‘The Body Builder’ is een echte Power sessie.

Doe met ons mee bij Elevation Boxing, waar elke sessie een stap is op weg naar een sterkere, levendigere jij, in een omgeving die draait om positieve energie en resultaten.

visie

In het hart van Utrecht staat de Elevation Boxing gym, een plek geboren uit een visie om een boksschool te creëren waar je helemaal los kunt gaan op een bokszak in een veilige en gecontroleerde omgeving. We kijken verder dan handschoenen en bokszakken – we hebben een gemeenschap voor ogen die verenigd word door boksen, iedereen met hetzelfde doel: “De beste versie van jezelf worden”

 

de ervaring

Zodra je door onze deuren stapt, word je omgeven door de Elevation-ervaring. Het ritmische gedreun van handschoenen tegen tassen, de verenigde ademhaling van inspanning, het aanmoedigende geroep van trainers – alles versmelt tot een symfonie van vastberadenheid. Hier is elke les meer dan een workout; het is een opwindende ontdekkingsreis die je verder brengt dan je voor mogelijk hield.

Balans

Balans is enorm belangrijk, het zit verweven in onze lessen. We weten als geen ander dat een combinatie van uitdagende workouts en de juiste rust essentieel is om topfit te worden. We zijn daarom altijd op zoek naar een perfecte balans tijdens onze workouts, met leuke en afwisselend oefeningen op hoog en andere op een lager tempo.

expertise

Onze trainers zijn de hartslag van Elevation Boxing. Met ervaring en competitie die hun expertise vormen, leiden, pushen en motiveren ze. Ze fungeren als mentoren, herkennen onbenut potentieel in elk lid en werken eraan om dit naar buiten te brengen.

zorg

Bij Elevation Boxing is zorg onze hoeksteen. We koesteren een ruimte waar veiligheid voorop staat en welzijn in elke les is verweven. Onze no-sparring aanpak garandeert dat elk lid vertrekt met een opgewekte geest en een sterker lichaam, zonder de blauwe plekken van het gevecht.

onze aanpak

 

We weten dat de reis van elk lid anders is en we zijn er voor je bij elke stap. Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, we moedigen je aan bij elke stoot, elke beweging en elke overwinning.

We willen na elke sessie vermoeide maar lachende gezichten zien. Voldoening halen uit hard werken en elke keer weer je grens verleggen.

Kickstart Session to box

Doe mee aan onze Kickstart Sessie voor maar €19, waar we je de basis van het boksen ontdekt in één krachtige sessie. Het is je eerste stap om de kunst van het boksen onder de knie te krijgen en te beginnen aan een geweldige fitness reis.

Step into your strength at Elevation Boxing – Where every hit is a step towards greatness.

Visit Us

OPENING HOURS

Join The club

Sign up for ringside updates and we’ll keep you in the loop on all our gym happenings and special events!

nl_NL